PSYCH-K®

Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een simpele en effectieve methode om negatieve, saboterende en belemmerende overtuigingen in je te transformeren naar positieve en helpende overtuigingen. 

Ook kan je hiermee stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen.

Belemmerende overtuigingen zoals ‘ik ben niet goed genoeg’ worden met deze methode op een eenvoudige manier aangepakt en veranderen naar ‘ik ben goed zoals ik ben’.

Trauma’s, angsten en patronen

Terugkerende ongewenste patronen, angsten en trauma’s kunnen ook met PSYCH-K® getransformeerd worden.  verbinding losmaken van de gebeurtenis. Zo hoef je niet meer getriggerd te worden en kan de rust terug keren in je leven.

Een ‘balans’ (het proces van deze methode) duurt tussen de 5 tot 15 minuten. Dit lijkt verbluffend snel, maar de veranderingen die je gemaakt hebt zijn krachtig, blijvend en werken op alle lagen van wie je bent door. Dit maakt PSYCH-K® een van de krachtigste methodes die er op dit moment is.

Voor wie is PSYCH-K®?

PSYCH-K®  is geschikt voor iedereen die ergens tegenaan loopt, stress ervaart, vastloopt of fysieke klachten ervaart. 

PSYCH-K® helpt je om belemmerende overtuigingen aan te pakken en stress te verwijderen.

PSYCH-K® sessies 

Een PSYCH-K® sessie kan zowel in persoon – ik ga graag met je de natuur in – als online of via de telefoon.

PSYCH-K® en gezondheid

PSYCH-K® is  zeer geschikt om in te zetten voor gezondheid gerelateerde klachten en aandoeningen. Vaak blijken overtuigingen in ons onderbewuste ten grondslag te liggen aan tal van kwalen en ziektes. Door hier op een andere manier naar te kijken, kunnen verbluffende resultaten geboekt worden.