Ik ben Hadewig Halberg en woon sinds 2018 in Doorn, op de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Ik geniet graag van de natuur, vaak op een actieve manier, soms ook rustig wandelend. De natuur geeft rust, inspiratie en brengt me weer terug bij mezelf en uit mijn hoofd.

Na mijn opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft, ben ik vele jaren in verschillende functies werkzaam geweest bij een voor bijna iedereen welbekend blauw-geel Zweeds woonwarenhuis. De laatste jaren bekroop mij steeds meer een gevoel dat ik iets anders wilde met mijn leven. Vooral nadat ik zelf het pad van persoonlijke ontwikkeling was ingeslagen en daarin leerde hoe wij mensen worden wie we zijn. 

Ik zag om me heen mensen die kampten met een burn-out, mensen die ziek werden of niet wisten wat ze wilden en mensen die het altijd maar druk hadden.

Wat ik zag was vooral een erg ongezonde maatschappij, waarin we hier in de westerse wereld steeds verder van de natuur af zijn komen te staan. Zonder ons bewust te zijn van de gevolgen daarvan.

We zijn vergeten dat we zelf alles al in ons hebben om onszelf te helen en het leven te creëren dat we willen, en zijn steeds afhankelijker geworden van impulsen en oplossingen van buitenaf.

Ik volgde een opleiding tot Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach en was vooral gegrepen door het principe dat we allemaal op een bepaalde manier geprogrammeerd zijn, en vervolgens leven naar die programma’s. Het besef dat de overtuigingen die in ons onderbewuste zijn opgeslagen zo’n enorme impact hebben op hoe we leven en hoe ze ons in de weg kunnen staan om datgene  te bereiken wat we graag willen.

“Of je nu denkt dat je iets kunt of dat je iets niet kunt, in beide gevallen heb je gelijk”.

Henry Ford

Als kind al en ook later in mijn leven, heb ik aan den lijve ondervonden wat deze overtuigingen met je kunnen doen. Ik voelde me letterlijk tegengehouden door mezelf, maar had geen idee wat ik daaraan kon doen. Ik was me dan ook niet bewust van de onderliggende principes.

Ik stel mij daarom sinds ik begrijp hoe het werkt regelmatig de vraag “hoe kan het dat we dit niet op school leren?”

Wat mij daarnaast fascineert, is de connectie tussen onze geest en ons lichaam. Het feit dat onze gedachten, gevoelens en overtuigingen een diepe impact hebben op onze gezondheid.

De natuur heeft ons alles gegeven om onszelf te kunnen helen, alleen zijn we vergeten hoe we die kracht kunnen aanwenden. 

Mijn missie

Ik help kinderen om hun onzekerheid te overwinnen, zodat ze volop zichzelf kunnen laten zien en zijn.

Daarnaast inspireer ik iedereen om zijn/haar helende kracht aan te wenden en zo te zorgen voor een optimale gezondheid en welbevinden.